Praktijk Yens

Voor groei in je leven

Aangeboden technieken in Praktijk Yens

NLP coaching voor verandering in je levenNLP

NLP gaat uit van de situatie zoals die nú is; het ongewenste programma dat in je hoofd zit. Het helpt je op een hele praktische manier naar de gewenste situatie door middel van neuromodulatie, dat is het actief beïnvloeden van de opgeslagen gedragscodes en denkpatronen in je brein.
Het gedrag dat je nu dwars zit (of de denkwijze) was ooit een goede keuze in die bepaalde situatie, maar je bent het blijven doen en het is een automatisme geworden. Gelukkig is het niet je identiteit; het is je gedrag. En dat kun je echt herprogrammeren.

mBraining

Een hele effectieve methode om niet alleen je hoofd te laten spreken, maar ook de wijsheid in je lichaam: de intelligente neurale centra in je hart en buik. Als je die drie uitlijnt, laat samenwerken, ontstaan er ongekende mogelijkheden en een grote wijsheid. Het zal je verbazen wat er voor kennis en wijsheid er in je lichaam beschikbaar is. Meer info: https://youtu.be/gi-l6_cFicw

IEMT (Integral Eye Movement Therapy)

Snel ongewenste emoties loslaten door middel van oogbewegingen, zónder in te gaan op de inhoud. Een sterk staaltje herprogrammeren van de hersenen.

Systemisch werk 

Iedereen is onderdeel van een systeem zoals bijvoorbeeld familie of werk en soms is het nodig om je problemen  in relatie tot dat gebied te helen. Meer info over  systemisch werk.

Trancetechnieken

In een lichte trance ben je totaal ontspannen en is het onderbewuste toegankelijker zodat er meer informatie boven komt en er ook makkelijker geherprogrammeerd kan worden.

Energietherapie

Je energetisch veld wordt gereinigd en gevitaliseerd door het kanaliseren van kwantumveldenergie. De technieken die ik daarvoor gebruik zijn Quantum Touch, Reiki en Thetahealing. Door alles wat je zoal meemaakt in je leven kan je energiestroom geblokkeerd worden op bepaalde plaatsen. Dat ervaar je dan als geestelijke of lichamelijke pijn, of vermoeidheid. Quantum-Touch-Reiki-Thetahealing-energie in Praktijk Yens

Het basisprincipe van energietherapie is dat alles uit energie opgebouwd is en beïnvloedbaar is. De energie die ik doorgeef heeft een zeer hoge trilling die doorwerkt op diep niveau. Jouw lichaam neemt die hoge trilling over (resonantie), zet daarmee de zelfgenezingskracht in werking en lost blokkades op.
Vaak is de energiestroom voelbaar als warmte of prikkeling.

Hartcoherentie

Een ongelofelijk eenvoudige en snelle manier waarmee je je lichaam kunt aansturen tot rust. Je gebruikt daarvoor focus- en ademhalingstechnieken. Het is meetbaar hoe effectief hartcoherentietechnieken zijn en dat zal ik je laten zien op de pc. Weg met de stress in je lijf! Meer info over hartcoherentie.

 

 mBraining mBIT IEMT Reiki  Noord BrabantNLP