Praktijk Yens

Voor groei in je leven

Counselling & coaching in Praktijk Yens

Hoe gaat een counselling-/coachingstraject in zijn werk ?


Als je dat fijn vindt, kunnen we beginnen met een gratis kennismakingsgesprek:

- om te kijken of het klikt en je me je vertrouwen kunt geven
- wat de wederzijdse verwachtingen zijn
- of je echt bereid bent te veranderen (soms zitten er toch nog wat verborgen voordelen achter het oude gedrag)
- of je doel ecologisch verantwoord is (dat jij en niemand anders er schade van gaat ondervinden).

We maken een afspraak over het te volgen traject. Meestal plannen we 5 sessies elke 14 dagen en daarna eventueel nog 2 sessies om de maand als nazorg. Als een andere vorm gewenst is dan kan dat natuurlijk ook.

We starten het traject met een persoonlijkheidstest, een startmeting om de gradatie van het probleem te bepalen en een oefening waarin we je doel tastbaar maken. 
Het vervolg is op maat en varieert dus per persoon. Naast de NLP interventies (waaronder mBIT, hypnose, oogbewegingstechniek en systeemwerk) krijg je als ondersteuning regelmatig een energiebehandeling en mogelijk bloesemremediedruppels. Je krijgt ook bewustwordingsopdrachten mee en andere praktische opdrachten als training.

De eerste keer ontvang je een map waarin alles bewaard kan worden en waarin ook een notitieboekje zit zodat je -ook tijdens de sessies- notities kunt maken. Bij elkaar levert dat een handig naslagwerk voor je op.
Aan het eind van het traject doen we een eindmeting en vergelijken die met de beginmeting. Dat maakt het effect van het traject helder!

 

Psychosociale counselling en coaching door Yvonne van der Sloot van Praktijk Yens voor Noord Brabant en Limburg.